JAVNI POZIV MJEŠTANIMA OPĆINE REŠETARI ZA PRIJAVOM INICIJATIVE U SVRHU IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA OPĆINE REŠETARI

zgrada-opcine1Načelnik Općine Rešetari poziva građane Općine Rešetari na predlaganje inicijativa u svrhu utvrđivanja prijedloga i osnovnosti pokretanja postupka za izradu izmjena i dopuna i donošenje prostornih planova na području Općine Rešetari.

Člankom 85. st.2. Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13) propisano je da je gradonačelnik, odnosno načelnik općine, dužan najmanje jednom u kalendarskoj godini izvijestiti predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave o zaključcima stručne analize zaprimljenih inicijativa u svrhu utvrđivanja osnovanosti pokretanja postupka za izradu i donošenje prostornog plana,odnosno njegovih izmjena i dopuna.

Načelnik Općine Rešetari je oformio Povjerenstvo za prostorno uređenje Općine Rešetari , kojemu je među ostalim zadaćama i zadatak preuzeti i razmotriti sve zahtjeve za izradu prostorno-planske dokumentacije Općine, te dati Načelniku ocjenu usklađenosti prijedloga pojedinih projekata s prostorno-planskom politikom utvrđenom prostornim planom kao i potrebama svih mještana Općine Rešetari.

Rok za dostavu prijedloga i potreba za izradu izmjena i dopuna prostornih planova zaprimat će se do 23. ožujka 2018. godine u prostorijama Općine Rešetari.

Svi prijedlozi moraju biti usklađeni novim zakonskim rješenjima i obvezama, uvažavajući načine financiranja izrade prostornih planova predviđene Zakonom o prostornom uređenju.

Svoje prijedloge možete dostaviti u pisanom obliku dostavom na adresu Općina Rešetari, V. Nazora 30, Rešetari ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...