Zahvalnica Ministarstva pravosuđa Općini Rešetari

zahv-min-pravosudj16. veljače 2018. godine u Ministarstvu pravosuđa bit će upriličena svečanost uručenja zahvalnice Općini Rešetari za uspješnu suradnju u izvršenju probacijskih poslova, a na prijedlog Probacijskog ureda Požega. Za naglasiti je da ovaj Twinning projekt financiran sredstvima Europske unije u suradnji Službe za probaciju Ministarstva pravosuđa RH i Ministarstva pravosuđa Republike Češke i Ministarstva pravosuđa Ujedinjenog Kraljevstva.

Shodno dosadašnjem radu i suradnji Općine Rešetari i samog Probacijskog ureda iz Požege omogućeno je osuđenim osobama da izvrše svoju kaznu na slobodi, a u korist i za dobrobit zajednice. Tako su mnogi dobili mogućnost izvršiti svoje sankcije u općini Rešetari bez prekida svoga zaposlenja kao niti svojih socijalnih veza s obitelji i prijateljima.

Ovakav složeni rad zahvala je svim djelatnicima Općine Rešetari koji sudjeluju kao primjerena i raspoloživa ustanova probacijskom uredu koji skrbi i provodi mogućnosti zamjene kazne zatvora radom za opće dobro u trajanju do jedne godine zatvora.

Ova zahvalnica Ministarstva pravosuđa Općini Rešetari znak je odlične suradnje kakva treba biti na svim razinama društva u Republici Hrvatskoj.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...